Årskrönika 2023

Jan 04, 2024

 

När jag läste Eva Röses sammanfattning av året och det som skall komma, fick jag en stark påminnelse av att det är precis så där för många av mina följare. Eva skrev att varje dag kommer en ny soluppgång. En ny chans att starta om, starta på nytt och lämna natten bakom oss. 

2023 var ett tufft år för många då jag fick påminna om soluppgången. Dom som jag har närmast kontakt med i mitt klientel är mina deltagare som jag följer i 12 mån i Hälso- & Mentorsprogrammet. Jag vet att dom speglar väldigt väl vad de flesta av mina följare går igenom med sin hälsa. Här vet jag att jag gör nytta genom att påminna, uppmuntra, peppa och både ge konkreta förslag till nya steg och även påminna om de förbättringar som faktiskt skett sedan starten. Att orka hålla ut och ha tillit att det vänder. Att ha sällskap av andra i programmet med liknande situation och samma längtan. DÅ ser dom solen gå upp igen och sträcker på sig med både stolthet och självkärlek. "JA jag valde rätt. JA det är värt det. NU kom belöningen."

 

Att skapa en ny livsstil är en investering i sig själv. Precis som i ett företag.
2023 investerade jag mycket tid och pengar i att växa och expandera. Jag ville nå ut till många många fler och gjorde därmed en storsatsning under 6 månader, via en extern konsult, på min digitala marknadsföring. Det är ju lätt att tro att den personen ska göra hela jobbet men så enkelt är det inte. Det har krävts att vi i vårt lilla team har producerat oändligt mycket material som skall användas i olika kanaler. Ofta med kort framförhållning och andan i halsen har bilder, texter, filmer, landningssidor, köpsidor mm mm jobbats fram. 
Puh så mycket kraft det tagit! OCH väldigt roligt att se hur annonser tagit form, respons från nya följare på kampanjerna i sociala kanaler och hur den digitala plattformen kan användas på ännu fler sätt. Jag lär mig nytt hela tiden och trodde aldrig att jag vid 64 års ålder skulle tycka att just det är kul! 
Däremot har jag ännu inte börjat att använda AI för mina formuleringar i text. Det är fortfarande mina egna ord som jag känner behöver komma inifrån mig. Det är så jag vill nå ut. Ja många pratar om att det varit den stora snackisen 2023 och så kan det vara men jag ser mig inte som en trendmänniska med fingrarna i alla nya syltburkar på hyllan. Nä, jag väntar lite till. Självklart förstår jag att jag inte kommer undan detta hjälpmedel. Allt har sin tid, precis som när ett barn lär sig krypa, gå, springa, cykla, ja ni förstår. 

 

 

2023 var alltså året då Hälso- & Mentorsprogrammet blev flygfärdigt på riktigt. Min stora soluppgång under detta massiva arbete var Caisa Ruteskog, min marknadsassistent som troget mötte upp varje morgon redo att fota, formge och producera ännu mer vackert material. Helt ovärderlig insats har hon gjort i kulisserna. TACK, du är både en stjärna och en sol! Du gör inte bara Mickelsbackas till en vackrare plats utan även jorden.
Även Gisela Dahlström finns med som min trogna och uthålliga ardennerhäst som håller ställningarna kring e-postregister, godkänner och släpper in nya i fb-gruppen och är även så härligt aktiv med recept, tips och inspiration som alla får ta del av där. Ännu en lysande stjärna på min himmel. TACK för allt du gör för Mickelsbackas. 

 

 

Förutom uppstart av två nya grupper i Hälso- & Mentorsprogrammet har året dessutom innehållit:

 

Vi fyller nu på med både nytt och det som fortsätter att efterfrågas. Närmast ligger Vinterretreaten 7-11 februari där vi bor på kursgård och lagar mat i fyra dagar och även njuter av hormonyoga, mindfulness och avslappning. HÄR kan du läsa mer om eventet.

 

 

Nu tuffar vi vidare in i 2024 och jag ser många vackra soluppgångar framför mig tillsammans med er!

Med värme
Maria Mickelsbacka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.