Premium probiotika

NARINE 

 

Känd som den starkaste probiotikan i världen

 

✔️ Förstör alla typer av patogener, dåliga bakterier och virus i matsmältningskanalen.

✔️ Förseglar tarmslemhinnan och minskar/förhindrar läckande tarm.

✔️ Helt fri fån onödiga tillsatser.

✔️ Över 200 vetenskapliga publikationer som dokumenterar dess effektivitet och säkerhet. Patenterad sedan 1964.

Lactobacillus acidophilus Er-2 stam 317/402 Narine

 

är ett probiotikum som härrör från människan, eftersom denna bakterie är naturligt närvarande i vår kropp från födseln. Med tiden, som ett resultat av stress, snabbmat, förorenad luft eller olika kemikalier, sjunker antalet goda bakterier drastiskt, vilket förhindrar att kroppen fungerar korrekt och är orsaken till de flesta sjukdomar.

Därför ska du välja Narine som din probiotika:

✔️ Normaliserar tarmfloran.
✔️ Har hög antibakteriell och svampdödande aktivitet.
✔️ Förseglar tarmslemhinnan och minskar läckande tarm.
✔️ Neutraliserar giftiga ämnen som bildas under metabolism (matsmältning).
✔️ Stimulerar syntesen av vitaminer och mjölksyra i kroppen.
✔️ Ökar näringsupptaget i tarmen upp till 70%.
✔️ Narine är en immunmodulator och ökar kroppens egen produktion av interferoner.
✔️ Narine kan ha anti-lastogena, antiklastogena (antimutagena) och anti-canceregenskaper.
✔️ Användningen av Narine inför operation minskar andelen komplikationer.
✔️ Påskyndar läkningen av sår efter operationer.
✔️ Kan vara en värdefull ersättning för bröstmjölk.

Kosttillskott ersätter aldrig en god, normal och naturlig kosthållning.

Hur använder jag Narine?

 
I de studier som gjorts visas bäst resultat efter 6-8 veckor. Rekommendationen är en 8 veckorskur och därefter underhållsdos.
 
Man startar med att ta en dos på 2-3 kapslar 2-3 ggr per dag under denna period. Därefter en underhållsdos på 2-3 kapslar per dag.
En förpackning innehåller 30 kapslar.
Ingredienser: Lactobacillus acidophilus Er-2 stam 317/402 Narine, gellangummi, och hydroxipropylmetylcellulosa. 

Ev biverkningar 

 
Östrakällor rapporterar att inga biverkningar noterades vid användning av probiotikan Narine.
En polsk studie har dock visat att ett intag av Narine under flera månader tillfälligt skapade ett intensifierat obehag i den övre delen av mage- och tarmsystemet i mycket få fall. Detta gällde personer med allvarliga mikrobiomstörningar och vid användning av rekommenderade startdoser, dvs. 2-3 kapslar tre gånger om dagen.
Om dessa symptom uppstår rekommenderas att istället avbryta intag i en eller två dagar och därefter gradvis öka dosering. Börja därefter med minimi-doser, till exempel 1 kapsel om dagen och öka dosen varje dag, tills den rekommenderade doseringen uppnås.

Beställ dina produkter här!

 

Startpaket, 8 st förpackningar: 

Ord pris: 1992 kr + frakt 70 kr
NU 10% rabatt: 1793 + frakt 70 kr

Nu även med möjlighet till 3 delbetalningar!
 

Enskilda förpackningar: 

249 kr + frakt 50 kr

 

Gå till betalsidan

Fakta om Narine

" Tack vare Narine så kan jag äta allt jag inte kunde äta förut, det är fantastiskt. Dessutom har jag börjat gå ner lite i vikt nu, sakta men säkert.”
”Jag börjar nå slutet på min 2-månaderskur, har ätit dem i 6 veckor och har 1,5 paket kvar. Min mage fungerar klart bättre nu. Smälter maten bättre och blir inte så uppblåst längre.”
”Ja detta Narine har varit lite mirakelmedicin för min dotter. Vi har sedan 3 års ålder kört allt från Gaps till funktionsmedicin med örtbehandling och allt har varit steg på vägen men alltid har det varit bitar som verkligen saknats för att hållbar läkning ska ske. Med Narine förändrandes det, och det är ju såklart svårt att i ord beskriva lättnaden och det livsförändrande i det.”

BAKGRUND

 

Narine - Premium Probiotica

 

Bakterien Narine upptäcktes och isolerades 1954 av den armeniska forskaren Levon Akopovich Erzinkyan. Denna unika stam av mjölksyrabakterier kännetecknades av dess exceptionella livskraft och resistens mot antibiotika, galla och syra.

1964 patenterades denna "upptäckt". Med stor nyfikenhet på livet tog Levon Akopovich Erzinkyan sitt barnbarns mekonium (första avföring) till ett mikrobiologiskt laboratorium för att analysera det. I provet hittade han en bakterie som inte förekommer någonstans i naturen och därför isolerade forskaren denna bakterie från en mjölksyrestam, han kallade den Lactobacillus acidophilus Er-2 stam 317/402.

Efter ytterligare forskning visade det sig att denna stam har väldigt specifika egenskaper, då det förstör alla typer av patogener, dåliga bakterier och virus i matsmältningskanalen.

Denna bakterie skulle dock inte bli så populär och allmänt använd om det inte var för följande fall: Levon Erzinkyans fyraåriga barnbarn, Narine, blev sjuk med akut tarminfektion och dysbakterier och var i intensivvård. Behandlingarna hjälpte inte, och läkarna gav inte flickan en chans att överleva. Lyckligtvis kom farfar på idén att ta denna bakterie från labbet och ge den till sitt barnbarn. Det var det första experimentet på en levande människa som gav positiva resultat. Tack vare denna bakterie och hennes farfar fick flickan ett andra liv. På grund av denna sensation namngav Levon Erzinkyan denna bakterie "Narine" för att hedra sitt barnbarn.

KÄLLOR / STUDIER 

1. Al-Chalaby, Amer Y. (2014). In vitro Impact of Probiotic “Narine” on Escherichia coli, Salmonella spp.and Staphylococcus aureus isolated from GIT Microflora of Sheep. 1-2. 88–91, https://www.researchgate.net/ publication/331833130

2. Mkrtchyan H. and all. “Purification, characterisation and identification of ac- idocin LCHV, anantimicrobial peptide produced by Lactobacillus acidophilus nv Er 317/402”. International Journal ofAntimicrobial Agents, 2010r.,t.35,3, s. 255–260

3. Nersessian A.K. POSSIBLE CLASTOGENIC AND ANTICLASTOGENIC ACTIONS OF FERMENTED MILK“NARINE”,: Food and Cancer Oreven- tion, Chemical and Biological Aspects Woodhead PublishingSeries in Food Science, Technology and Nutrition2005, Pages 62–64. 

4. Neresyan A.K., Antigenotoxic action of „Narine” Lactobacilli in rats colon cel- ls in vitro., 2001,Experimental Oncology, 23, 297–298).

5. Narine Academy. “Historia Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine”. https://narine.pl/historia_lactobacillus_acidophilus_er-2_szczep_317_402_narine,0,23.htm

Beställ dina produkter här!

 

Startpaket, 8 st förpackningar: 

Ord pris: 1992 kr + frakt 50 kr
NU 10% rabatt: 1793 + frakt 50 kr

 

Enskilda förpackningar: 

249 kr + frakt 50 kr

 

Gå till betalsidan