Premium Hälso- & Mentorsprogram för kvinnor

"Stark & smärtfri kropp"

 

Ett program där du lär dig allt du behöver för att ta nya antiinflammatoriska hälsosteg i ditt liv!

 

Under 12 månader får du bl a 36 timmars coaching och support + 4 dagar matlagning på kursgård

 

med Maria Mickelsbacka

dipl. kostrådgivare, nischad inom antiinflammatorisk kost

Vad kursen handlar om och vad du kommer få lära dig i programmet

 

Premium Hälso- & Mentorsprogrammet riktar sig till kvinnor som verkligen bestämt sig för att satsa på sin hälsa och som vill lägga om till en antiinflammatorisk kost och livsstil.

 

Programmet syftar till att du ska kunna genomföra en bestående livsstilsförändring på djupet där du eliminerat smärta, värk och inflammation.

"Förbättringarna av hälsan är enorma.

Jag har fått ett nytt liv."

Programmet är för dig som 

 
✔️ Provat att själv lägga om kosten, kanske t o m flera gånger, och inte lyckats göra det hållbart utan du trillar tillbaka i gamla vanor igen.
✔️ Har inflammationssymptom i kroppen som du inte blir av med.
✔️ Vill lära dig laga välsmakande naturlig mat från grunden som minskar inflammationen.
✔️ Söker ett hållbart långsiktigt program med bestående resultat.
✔️ Vill byta till en ny hälsosam livsstil som inkluderar antiinflammatorisk kost, stresshantering, motion och återhämtning.
✔️ Är villig att göra det som krävs för att få en stark och smärtfri kropp.

 

Det är INTE för dig om du 

 
✔️ Söker en quick fix på dina hälsoproblem.
✔️ Saknar motivation för att lägga om din kost.
✔️ Inte är villig att även se över dina övriga inflammationspåverkande faktorer: stress, motion och återhämtning.

"Maten var helt fantastiskt god, varierande och så vacker med alla färger. Så goda smaker."

Webinariet

Under gratis infowebinariet vill jag att du ska få svar på alla dina frågor kring programmet. Jag kommer under 45 min gå igenom:

 

1. Upplägget och innehållet i programmet.

2. Vad du kan förvänta dig för förbättringar av din hälsa.

3. Din investering och betalningsalternativ för programmet.

4. Avslutningsvis svara på alla dina frågor.

 

OBS! Webinariet spelas in och kan ses i efterhand om du registrerat dig. 

Anmäl dig till gratis

infowebinariet om programmet 

Nytt datum kommer snart!

 

Mina tankar kring de vanligaste funderingarna

Äta inte äta - Att bryta vanor och ovanor

Vi är ett potatis, kaffe och brödälskande folk här uppe i norr! Mat som funkade när vi var hårt arbetande rent fysiskt, inga gifter och bekämpningsmedel användes och jordarna var rika på alla naturliga ämnen som bygger upp näringen i det som växer. Små små kaffekoppar användes, inte som idag där kaffe i halvlitersmuggar intas till frukost. Vi har helt kommit ur kurs enligt mig.
 
Att fokusera på nya goda vanor betyder också att tidigare vanor och ovanor behöver förändras. När man börjar införa extra grönsaker, rotfrukter, glutenfria fullkornsprodukter, saltvattenstång, baljväxter, bra kvalitet på fisk/kött/ägg då blir det helt naturligt att andra saker behöver plockas bort.
 
Man behöver vara redo att släppa sitt kaffe, sina dagliga potatisar, snabbmat, halvfabrikat och flertalet andra saker också, förutom de fyra stora bovarna; gluten, socker, mejeriprodukter och fröoljor. Givetvis anpassar jag alla personliga Hälsoplaner efter dina individuella behov och förutsättningar kring detta. Min intention är alltid att dina goda tarmbakterier ska bli fler och att ditt blodsocker ska bli stabilt … då vet jag att förbättringarna kommer.

Sötsug

De allra flesta har något slags sug och oftast dämpas detta med att äta något sött.
För att komma tillrätta med detta krävs ett stabilt blodsocker redan från morgonen.
Många blodsockerhöjningar med insulinutsöndringar som följd vet vi ökar på inflammationen.
I mitt kostprogram fokuserar jag på att skapa en stabil grund via kosten där du, som exempel, kan känna dig nöjd och mätt hela fm efter din antiinflammatoriska frukost.

Trött och energilös

Detta dyker inte upp över en dag, inte ens en vecka. Många missar dessa första signaler på att något inte står rätt till.
Här behöver man nysta för att hitta orsaken. Provtagning och symptomlista ger en bra fingervisning vad som behövs för just dig. Rätt kosttillskott som boostar tillsammans med mättande, lättlagade och naturliga rätter är första steget för att få energin tillbaka. Därefter fördjupar man matlagningskonsten och breddar och varierar sig mer och mer. Täta kontakter med mig så vi kan justera vartefter är också viktigt.

Smärta och värk

En av de vanligaste inflammationssymptomerna. Kan det verkligen försvinna med annan kost?
JA, när en läckande tarm får fritt spelrum försvinner mycket näring ur kroppen med olika följder för olika personer. Med antiinflammatorisk kost och andra optimerande insatser minskas läckaget ner successivt och organen i kroppen börjar nu få ny näring och energi att jobba med i sin återhämtning. Då minskar även besvären.

Att göra kostomläggningen på egen hand

Vissa har drivet och energin att söka information på olika håll, provar sig fram själv och kan lyckas genomföra också. De allra flesta behöver dock stöd och support och till och med någon att svara upp till för både sina framsteg och misslyckanden.
Dels är det mycket nytt att lära sig och sätta sig in i, dels ska det omsättas i praktisk handling via inköp, tillagning, planering, framförhållning mm.
Att lyckas hålla ut brukar vara det svåraste av allt. Våra vanor och ovanor sitter djupt i oss alla.
Att jag har gjort programmet 1-årigt är just av den anledningen. Efter 1 år går den nya livsstilen på räls och utmaningar och dikeskörningar är avklarade med ett gott slutresultat.

FAQ

En sammanställning av de vanligaste frågorna kring programmet

Sagt av tidigare deltagare i programmet

 
 

Anneli Sandberg

Förbättringarna av hälsan är enorma. Jag har fått ett nytt liv, skulle man kunna säga. Min värk har i princip försvunnit helt, men det allra största är ju att den enorma tröttheten som jag känt i så många år har försvunnit. Innan kände jag att mitt liv var slut. Jag orkade knappt med mitt jobb. När jag kom hem efter jobbet somnade jag ofta med kläderna på och vaknade inte förens nästa morgon. På helgerna var jag bara tvungen att vila.

Idag har jag inga problem att orka med mitt jobb. Jag får inga eftermiddagsdippar som jag fick innan och jag orkar göra saker när jag kommer hem. Har börjat träna 2 gånger i veckan och gör saker på helgerna.

Min migrän har inte försvunnit, men blivit svagare vid anfallen. Det har resulterat i att jag oftast får bort den med en migräntablett. Den här hösten har jag därför inte varit borta från jobbet en enda dag med migrän. Innan hade jag ca två sjukdagar i månaden på grund av migränen.

2. Den digitala 6 veckorskursen var jättebra. Slängde mig alltid över materialet när det kom.

3. De 6 veckorna med konsultation var väldigt värdefulla. Utan dem hade jag nog inte klarat av denna stora förändring av kosten. Skulle nog gärna fått fortsätta med detta kanske en gång i månade även efter dessa sex veckor för att få lite mer personlig styrning under längre tid. Hälsoplanen var ovärderlig. Att få veta precis vad jag ska undvika i matväg och vad jag behöver tillsätta.

4. Supportgrupppen har betytt väldigt mycket för mig. Man känner att man har andra att luta sig mot och får höra deras framsteg och motgångar, får små tips och stöd.

5. Jag har ju varit med på samtliga Cook Along. Tycker att de är så bra för mig då jag aldrig tidigare lagat sån här mat. Att få prova tillsammans med andra och med guidning av Maria har varit så värdefullt. Jag har haft lite svårt att hänga med ibland och det är rätt intensivt, men sen har man ju mat för hela veckan också. 

Så tacksam Maria! Har fått mitt liv tillbaka!

Lena Johansson

Jag upplever mer energi och livslust och min ångest och depression har minskat betydligt. Värken i kroppen har även minskat. Målet var också att tappa 10 kg vikt och det har jag uppnått efter 5 månader, plus lite till.

Upplägget med den individuella Hälsoplanen var väldigt bra. Den har fungerat som stöd, särskilt för att komma igång med kostomläggningen. Mycket värdefullt med coachningen! Det är ju A och O i början.

Supportgruppen har varigt jättebra att vara med i. Verkligen stärkande för motivationen och många bra tips och idéer!

Mona Elgemyr

Mina problem med magen har minskat och de enda gånger jag kan känna något är när jag ätit något som jag inte tål.


Cook Along-träffarna tycker jag är toppen! Det är mycket enklare när jag fått laga maten en gång och att sen fortsätta laga den. Väldigt bra att kunna ställa de aktuella frågorna som uppkommer under tiden man lagar maten också.


Min plan framöver är att kunna ta bort vissa mediciner och strama upp min kost ännu mer.

Om Maria Mickelsbacka

 

Jag är diplomerad kostrådgivare och specialiserar mig på antiinflammatorisk kost.
För 40 år sen hade jag hormonella obalanser som gjorde bl.a. att jag gick upp i vikt och min mens försvann. Jag kände mig orolig, vilsen och osäker på min kropp och hälsa, vilket ledde mig in på naturlig kost och näringslära.

Förutom mitt stora hälsointresse, så har jag jobbat med organisation och ledarskap i 10 år, som jag använder mig av när jag coachar, utbildar och supportar mina klienter.

Idag är jag också mormor/farmor till sex barnbarn och har två egna barn, som ger mig guldkant i livet.
Min stora passion är min köksträdgård där jag odlar min egen mat.
 

Anmäl dig till gratis

infowebinariet om programmet 

Nytt datum kommer snart!