Framtidens mat

Uncategorized Oct 06, 2021

I söndags höll jag ett webinarie om alger/tång tillsammans med grundaren av Scandsea, Katerina Bengtsson Kupcik. Vi pratade länge om de fantastiska egenskaperna som tången innehåller och att den här naturliga råvaran är på frammarsch via kontrollerade odlingar över hela världen!

Du hittar det inspelade webinariet här: https://www.mickelsbackas.se/alla-gastwebinarier

Dagen innan hade jag tittat på Vetenskapens Värld som handlade om framtidens mat och där tång bl a finns med. Väldigt intressant att se hur enkelt det faktiskt skulle vara för alla som bor längs med Västkusten att odla detta själv!

Här hittar du programmet:

https://www.svtplay.se/video/31480214/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-sommar-framtidens-mat

Sen fanns det andra inslag i programmet som jag har direkta invändningar emot t ex stort intag av raps då det bidrar till kraftig obalans mellan omega 3 och omega 6. Vi behöver inte hitta fler källor till omega 6, detta får vi redan i oss för mycket och det driver dessutom på inflammationsgraden i kroppen.

Är du intresserad av att prova tång, gå in på Scandsea.se och använd bonuskoden TANG10 så får du 10% rabatt på köpet!

Hoppas du blir inspirerad till mer alger i ditt kök!

Maria Mickelsbacka

Close

Vill du få

Nyheter - Inbjudningar -
Tips och råd

från Maria Mickelsbacka?

Fyll i namn och epost nedan.