Framtidens mat

Oct 06, 2021

 

I söndags höll jag ett webinarie om alger/tång tillsammans med grundaren av Scandsea, Katerina Bengtsson Kupcik. Vi pratade länge om de fantastiska egenskaperna som tången innehåller och att den här naturliga råvaran är på frammarsch via kontrollerade odlingar över hela världen!

Du hittar det inspelade webinariet här.

Dagen innan hade jag tittat på Vetenskapens Värld som handlade om framtidens mat och där tång bl a finns med. Väldigt intressant att se hur enkelt det faktiskt skulle vara för alla som bor längs med Västkusten att odla detta själv!

Sen fanns det andra inslag i programmet som jag har direkta invändningar emot t ex stort intag av raps då det bidrar till kraftig obalans mellan omega 3 och omega 6. Vi behöver inte hitta fler källor till omega 6, detta får vi redan i oss för mycket och det driver dessutom på inflammationsgraden i kroppen.

Är du intresserad av att prova tång, gå in på scandsea.se och använd bonuskoden mklbk10 så får du 10% rabatt på köpet!

Hoppas du blir inspirerad till mer alger i ditt kök!

Maria Mickelsbacka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.