Sensommarhälsning - vilka nya steg vill du ta i höst?

Aug 14, 2023

 

Hej alla följare,

Det har varit ganska skralt med uppdateringar och inlägg under sommaren. Jag och mitt team har njutit av sommardagarna och gått rejält ner i varv för återhämtning inför höstens arbete. Det behövdes verkligen.
Min köksträdgård svämmar nu över och kräver skörd varje dag och med allt detta regnande så frodas inte bara morötter och annat gott utan även sniglar och ogräs! Här har tagits några extra danssteg här hemma med en önskan om mer sol under kommande veckor så att allt ska hinna mogna. Kan ju se lite roligt ut med dans i vardagsrummet. Det tycker i alla fall min nya sambo, katten Akilles. 

 

Så nu är vi tillbaka och startar upp höstens event med en Cook Along den 9:e september. Där lagar jag antiinflammatorisk mat i mitt kök och deltagarna hemma i sina kök, via zoom. Recept och inköps listor laddar man ner 10 dagar innan i kursportalen. Temat är: vi lagar frukost, lunch och middag. Både roligt att laga tillsammans såväl som att träffa likasinnade och få svar på alla frågor som dyker upp kring många gånger helt nya ingredienser och smaker. 

Kanske just det här eventet är ditt första steg till att lära dig mer om den antiinflammatoriska maten. Kanske ditt nästa steg är att istället se över stressen och återhämtningen i ditt vardagsliv. Eller behöver du stärka upp med kom-igång träning för skelett och muskler? För oss kvinnor är den delen oerhört avgörande med tanke på risken för osteoporos. Särskilt från klimakteriet och framåt.

 

Oavsett var du är på din hälsoväg - varmt välkommen tillbaka till Mickelsbackas höst 2023 som vi hoppas ska ge dig än mer inspiration, tips och konkreta verktyg för en antiinflammatorisk livsstil!

Om du inte redan har hittat oss på Instagram så sök upp oss där. Vi lägger regelbundet ut små inspirerande videosnuttar med enkla grepp från mitt kök.

Med värme

Maria, Caisa & Gisela

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.