Ny samarbetspartner - webshop Bara Bra Mat!

Nov 22, 2023

 

Jag har sökt en samarbetspartner som kan bistå mina följare med naturliga, rena råvaror till deras antiinflammatoriska kök och nu har jag hittat Bara Bra Mat. Jag insåg ganska snabbt att de stora drakarna på marknaden (apotea, bodystore m fl) har noll intresse av mitt genuina hälsointresse. Därför har jag letat efter en mindre aktör med hög integritet och service. Detta är ett betalt samarbete. 

Bara Bra Mat startade 2012 och finns i Göteborg med två fysiska butiker samt en webshop. Vi delar samma värdegrund kring etik och moral samt även intresset för ren mat och en hållbar jord. 

Så nu inför julen finns ett introduktionserbjudande till mina följare. 10% rabatt som de nu kan erbjuda  gäller enbart i webshoppen och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Här på bloggen hittar du även recept på min kaffefria Midvinterlatte. Låt dig väl smaka och njut mellan julshopping och paketinslagning!

Oavsett om du är nybörjare eller bekväm i din antiinflammatoriska livsstil hoppas jag du ska uppskatta de fina råvarorna och ingredienserna till din matlagning som Bara Bra Mat kan erbjuda.

HÄR hittar du deras sortiment. 

Rabattkod: Mickelsbackas jul 23

Med en smygande för-julhälsning
Maria 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.