Hur mår din tarm egentligen?

Jan 19, 2024

 

Idag vill jag tipsa dig om ett webinarie som jag hade tillsammans med docent Walter Fischer för 3 år sedan. Walter startade tillsammans med sin bror Gutfeelinglabs som utför tarmbakterietester på sitt laboratorie i Lund. 

I det här webinariet pratar vi om tarmen, bakterier, kosten mm. Det är en väldigt bra introduktion med information som är lätt att ta till sig. Klicka HÄR för att kika. Efter det webinariet startade vi ett samarbete och jag använder deras tarmbakterietest på mina klienter och kursdeltagare för att bättre kunna pricka rätt i de råd jag sedan ger.

 

 

SNART NYTT WEBINARIE
Fler och fler får diagnosen SIBO, d v s överväxt av bakterier i tunntarmen. Jag kommer snart att bjuda in till ett nytt webinarie, torsdag 22 februari kl 19.00 där vi tittar extra på just SIBO men också kommer att beröra SIFO (Candida) och IBS. Spara datumet så länge och invänta utskick med inbjudan.

Om du vill beställa ett tarmbakterietest kan du göra det på Gutfeelinglabs hemsida https://gutfeelinglabs.se/products/analys-av-tarmfloran 

Med min bonuskod "mickelsbackas" får du 30% rabatt.

Med värme till din mage
Maria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.