Recept - Stekt rabarber med mandel och honung
Jun 09, 2025
Stekt rabarber med mandel och honung
En superenkel och god efterrätt som såklart är godast på sommaren när rabarbern är mjäll och fin. Jag gillar verkligen det där mjuka i kombination med något knaprigt så stekt rabarber med hackad mandel gör mig lite salig faktiskt.
Ingredienser:
400 g rabarber
1 msk ghee
3-4 msk honung
1 dl mandel, grovhackad
Gör så här:
Skär rabarbern i 10 cm stora bitar. Snitta även upp dom på längden om dom är väldigt tjocka.
Stek på låg värme i ghee, ca 5-6 min beroende på tjockleken. De ska bli lite mjuka. Vänd efter halva tiden.
Tillsätt honungen och låt den smälta in.
Servera med en klick kokosgrädde eller mandelsmör.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.
Stay connected with news and updates!
Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.
We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.