Självtesta din inflammationsgrad!

Uncategorized Nov 14, 2021

Förra veckan blev inget skrivet här då jag var hos min dotter och tre barnbarn för att avlasta. Bilen var full av såväl matattiraljer som stor dator, belysning och andra tillbehör jag behövde för att kunna jobba digitalt med möten och webinarier via zoom. Känner mig verkligen tacksam att både tekniken är med mig och att kroppen är stark och samtidigt mjuk. Många tokiga lekar och bus blir det med en 3,5 åring och en 5 åring! För att inte tala om alla galna grimaser jag gör för att få 6 månaders bebisen att skratta!

I det här inlägget vill jag puffa för det SJÄLVTEST som jag lagt ut på min hemsida.
Ett test där du kan få en uppfattning om din nivå av inflammation i kroppen. Ofta är det ju diffusa symptom vi har och som den ordinarie vården inte lyckats hjälpa till med.
Några avvikande värden kan ofta ses men det behövs mer för att få en diagnos med adekvat behandling. Du är för sjuk för att vara frisk, men för "frisk" för att få vård helt enkelt. Här kommer den antiinflammatoriska livsstilen in, där kosten är en avgörande grundpelare.

Så med det här testet får du en fingervisning om ungefär var du ligger. Vill du därefter få några goda råd av mig för att kunna ta nästa hälsosteg, bokar du in en 20 min gratiskonsultation med mig. Detta erbjuder jag alla mina följare att utnyttja en gång.

Här kommer du direkt till testet! Lycka till!

Klicka här

Allt gott!

Maria Mickelsbacka

 

 

Close

Vill du få

Nyheter - Inbjudningar -
Tips och råd

från Maria Mickelsbacka?

Fyll i namn och epost nedan.