Recept - kirskålschips, somrigt och krispigt snacks

May 19, 2024

 

Här har jag använt kirskål och gräslök istället för grönkål som många säkert brukar göra chips av i ugnen. Du behöver ut och plocka en rejäl påse med kirskål, eller nässlor går också lika bra. Jag hade ungefär lika mycket kirskål som nässlor. Blev jättegott!

MUMS jag älskar det krispiga!

Kirskålschips med gräslök

6 dl kirskål
1-2 dl gräslök 1/2 tsk örtsalt 2 msk kokosolja

  1. Rensa kirskålen, vi använder bara bladen.
  2. Klipp gräslöken fint.
  3. Värm kokosoljan om den inte är flytande
  4. Blanda alla ingredienser väl i en skål.
  5. Lägg på en plåt i ugnen, 125 grader 20-30 min beroende på ugn.

PS. Om du använder nässlor får du använda handskar såklart!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.