MICKELSBACKAS ÅRSKRÖNIKA 2021

Uncategorized Jan 05, 2022

Jag gissar att nästan alla som reflekterat över året börjar med "ja det här har varit ett mycket speciellt år". Detsamma sa vi om 2020 om jag minns rätt. En upprepning, och inte vet vi heller hur det blir framåt. Vi vet inte något om framtiden om vi verkligen drar det till sin spets. Det enda jag vet är vad som hänt fram till just det här ögonblicket. Och ändå är det så avgörande viktigt för oss att blicka framåt, ha önskningar, göra planer och längta ...

Min egen tillbakablick över året omfattar några viktiga händelser, både personliga och affärsmässiga.

PERSONLIG UTVECKLING - Under året som gått har jag deltagit i ett program som heter "A year to grow". Ett årsprogram i personlig växt och utveckling. Det leds av Candra Karlholm, en av de allra bästa i Sverige inom mindfulness och personlig utveckling. Hennes värme, klarspråk och intuitiva hållning kring både lätta och svåra frågor har ofta väglett mig under året framförallt i min egen personliga relation till min dementa mamma.
Om du ska göra EN enda sak det här året, förutom att fokusera på din hälsa så klart, gå hennes program! Hon bjuder in till prova-på-kvällar 11 och 25 januari, kika vidare här PROVA PÅ med Candra 


LOVE-BOMB
- Jag har också fått mitt femte barnbarn i år. Lilla Douglas har fått plats i mitt hjärta för evigt tillsammans med de övriga fyra. Du som har egna vet redan, du som inte har eller kanske aldrig kommer att få; ta chansen och låna från någon annan. Den bästa hjärtöppnaren någonsin!


TRÄNING
- Jag har också äntligen fått in rutiner kring styrketräningen och lyckats med hjälp av en PT hitta roliga och omväxlande övningar inom styrka och funktionell träning. Kroppen känns stark, stabil och mjuk. Mina dagliga yogapass löper på parallellt. Fantastisk fin kombination!


MICKELSBACKAS
- Min verksamhet har under året gått igenom en stor vågrörelse.
Första delen av året var enormt hektiskt med en full kalender både av kurser, många individuella klienter och förberedelsetid i mina odlingar.
Andra delen över sommaren spenderade jag mycket tid med att fortsätta bygga upp min köksträdgård som ju går hand i hand med mitt arbete i MICKELSBACKAS.Hösten inleddes i långsamhetens lov och jag undrade ett tag vart både jag och världen var på väg.
Jag djupdök i att "gräva där jag stod" vilket betydde att inventera allt mitt marknadsmaterial och vips dök möjligheten upp att anställa en person på halvtid för att förbättra och förfina den här pusselbiten som jag själv inte är världsbäst på. Caisa kliver nu in och styr upp min grafiska profil och budskap i sociala kanaler.

Ser med glädje fram emot det samarbetet och att vi nu är ett tremanna-team; jag, Gisela och Caisa, Att slippa resa ensam på båten framåt skänker mig stor tillfredsställelse och tacksamhet.

Caisa har följt den antiinflammatoriska vägen i 20 år och är utbildad hälsocoach men arbetar inte som detta idag. Välkommen in i teamet!

 

Jag välkomnar 2022 och vill fylla det med att sprida budskapet om kostens betydelse till ännu fler! Under året kommer

* jag fortsätta leta tarmstärkande produkter till mina följare. Umamibuljongen (miso) som många provat idag har nu en självklar plats i mitt kommande sortiment!

* även fler produkter via samarbetspartners att bli aktuella med fina rabatter.

* fler Cook Along tillfällen - lär dig laga den antiinflammatoriska maten med mig på zoom

* odlingskurser för nybörjare åter igen att erbjudas på plats hos mig i min köksträdgård

* jag att synas mer i sociala kanaler; ett nytt Instagram konto att sjösättas och mer material kommer att delas på en youtube-kanal.

* även mina övriga digitala kurser att löpa på för dig som behöver hjälp på den fortsatta antiinflammatoriska vägen; såväl 6 veckorskurs som mitt individuella program får just nu en uppgradering.


Vill med ödmjuk kaxighet hälsa 2022 välkommen med denna intention som jag formulerade i mitt vision board för året!

God fortsättning allesammans och må detta nya år innehålla mycket NYTT och GOTT!

Close

Vill du få

Nyheter - Inbjudningar -
Tips och råd

från Maria Mickelsbacka?

Fyll i namn och epost nedan.