Hitta din antiinflammatoriska julmat enkelt!

Dec 09, 2022

 

Har du planerat din julmat ännu?

Många har förmodligen inte ens börjat fundera på vad som ska stå på julbordet i år. Det är inte som förr då kvinnorna stod flera veckor innan och syltade och gjorde inläggningar. Vi har en lyxtillvaro idag där vi enkelt kan gå ut och köpa det vi vill äta närhelst vi vill. På gott och ont. Det är inte alls gynnsamt att konstant låta tunntarmen jobba och bearbeta mat och det vi stoppar i munnen. Den behöver vila för att vara i toppform och kunna samverka med alla andra fysiologiska processer som sker vid födointag. Jag säger tyvärr är julen inte den bästa tiden för den hälsosamma livsstilen, d v s vi äter mycket och ofta under flera dagar.
Se om du kan tänka en gång extra och känna efter hur hungrig du är och att äta långsamt d v s tugga många gånger, gärna 25 ggr, då kommer du att känna mättnad tidigare plus att näringsupptaget blir mycket mer effektivt. 

Nu över till den konkreta maten!

Så för dig som ännu inte har bestämt vad som ska ligga på julbordet vill jag tipsa om alla de julrecept och annan inspiration som vi bjöd in till förra julen. Både egna och andras länkar.
Dessa ligger i Facebookgruppen Mickelsbackas Antiinflammatoriska Kost under Vägledningar.
Om du ännu inte gått med i gruppen så hittar du den här Till Facebookgruppen.

Och missa inte mina fina julklappstips! Spa-paket med alger från västkusten, Tarmbakterietest och många olika boktitlar. Allt kopplat till den antiinflammatoriska livsstilen. Dessa hittar du här Julklappstips

 

Önskar en skön adventshelg till er alla!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.