Historian bakom Premium Probiotika - NARINE

Feb 25, 2023

 

Jag känner mig stolt att kunna både skriva om och erbjuda denna fina produkt!

Jag har alltid känt jag ska vara produktneutral men när Narine kom i min väg kändes det helt rätt i magen. Att ursprunget och källan av denna bakteriestam faktiskt är människans egen tarm ända från 50-talet! Dessutom finns över 200 publikationer och studier gjorda.

Under SHOP kan du läsa specifikt om produktens fördelar och även beställa

https://www.mickelsbackas.se/premium-probiotika-narine

Nu initialt har jag även sänkt priset med 10%.

Hoppas du är lika imponerad som jag av NARINE som jag kallar Premium Probiotika!

Här kan du nu läsa om hela historien bakom.

 

HISTORIEN BAKOM DEN STARKASTE PROBIOTIKAN MED FLEST HÄLSOEFFEKTER;

Lactobacillus acidophilus Er-2 stam 317/402 Narine
Upptäckt av bakterier: Lactobacillus acidophilus Er-2 317/402

Bakterien Narine upptäcktes och isolerades 1954 av den armeniska forskaren Levon Akopovich Erzinkyan. Denna unika stam av mjölksyrabakterier kännetecknades av dess exceptionella livskraft och resistens mot antibiotika, galla och syra. 1964 patenterades denna "upptäckt".

Med stor nyfikenhet på livet tog Levon Akopovich Erzinkyan sitt barnbarns mekonium (första avföring) till ett mikrobiologiskt laboratorium för att analysera det. I provet hittade han en bakterie som inte förekommer någonstans i naturen och därför isolerade forskaren denna bakterie från en mjölksyrestam, han kallade den Lactobacillus acidophilus Er-2 stam 317/402. Efter ytterligare forskning visade det sig att denna stam har mirakulösa egenskaper då det förstör alla typer av patogener, dåliga bakterier och virus i matsmältningskanalen.

Första appliceringen av Lactobacillus acidophilus Er-2 317/402
Denna bakterie skulle dock inte bli så populär och allmänt använd om det inte var för följande fall: Levon Erzinkyans fyraåriga barnbarn, Narine, blev sjuk med akut tarminfektion och dysbakterier och var i intensivvård.

Behandlingarna hjälpte inte, och läkarna gav inte flickan en chans att överleva. Lyckligtvis kom farfar på idén att ta denna bakterie från labbet och ge den till sitt barnbarn. Det var det första experimentet på en levande människa som gav positiva resultat. Tack vare denna bakterie och hennes farfar fick flickan ett andra liv. På grund av denna sensation namngav Levon Erzinkyan denna bakterie "Narine" för att hedra sitt barnbarn.

"Massadministration" av NARINE-mjölk
År 1965 publicerades Erzinkyans bok "Beredning och användning av acidofil-mjölk och Narine-mjölk", där det beskrevs i detalj vad exakt acidofil mjölk och Narine-mjölk är, för vem den är avsedd och hur den bereds.
Redan under de första dagarna fick Narine-bakterien mycket goda hälsorekommendationer. Denna upptäckt nådde också myndigheterna i Armenien, som redan 1966 införde obligatorisk tillsats av Narine-bakterier till mjölk på neonatalavdelningar och barnsjukhus. Barn på dagis och skolor fick också denna mjölk. Det uppstod mjölkkök och många mejerier som producerade mjölk. Tack vare utvecklingen av produktion och användning av mjölk från Narine i Republiken Armenien har förekomsten av gastrointestinala sjukdomar och andelen spädbarnsdödlighet minskat avsevärt.

Under tre år (1967–1969) sjönk spädbarnsdödligheten nästan niofaldigt. Som ett resultat uppnådde den dåvarande armeniska SSR en av de lägsta spädbarnsdödligheten bland unionsrepublikerna. På grund av bakteriens positiva effekt blev den snabbt populär, och produkten introducerades sedan till territorierna i dagens Ryssland, Estland och Ukraina. I dessa republiker har studier på människa genomförts, vilket också har bekräftat en positiv stödjande effekt på de flesta sjukdomar relaterade till matsmältningssystemet.

KGB: s hemlighet, kärnkraftskatastrofen i Tjernobyl 1986, WHO-intervjun.
Även om bakterien Narine studerades allmänt och användes i Armenien, var dess existens praktiskt taget okänd utanför Sovjetunionens gränser. Specialstyrkor i USSR gjorde av det en militär hemlighet, bakterien var under KGB:s kontroll och därför kunde inte västvärlden lära känna det. Nästan ingen av de utländska forskarna, specialisterna och läkarna hade fri tillgång till det. Det var inte förrän 2009 att information om användningen av Lactobacillus acidophilus Er-2 317/402 Narine av sovjetiska astronauter nådde västvärlden i Storbritannien.

1986, efter explosionen vid kärnkraftverket i Tjernobyl, inkluderades bakterierna Lactobacillus acidophilus Er-2 317/402 Narine i behandlingen av personer med dysbios. Resultaten av studien indikerar att denna bakterie hjälper till att normalisera tarmfloran och förbättra hälsan hos de behandlade människorna. Att ge Narine mjölk (på den tiden den enda formen av Narine-bakterier) till människor som utsattes för strålning hade en signifikant radioaktiv skyddande effekt, vilket neutraliserade effekterna av strålning på kroppen och räddade tusentals liv. Detta kan härledas från ryska studier, böcker och dokument.

De positiva resultaten av terapin uppmärksammades av Världshälsoorganisationen (WHO), som rekommenderade användningen av Narine-stammen i sådana extrema situationer. En sådan rekommendation formulerades också av den ryska akademin för vetenskap.

WHO:s officiella rekommendation om konsumtionen av bakterierna "Narine" lockade till sig uppmärksamheten i västvärlden, vilket ledde till att USA, Japan och andra västländer omedelbart förvärvade licenser för produktion av kosttillskottet "Narine". Denna bakterie har dock aldrig massproducerats av dessa länder, med undantag för Japan.

Början av nittiotalet - förändringen av Sovjetunionens system.
I början av nittiotalet, under Sovjetunionens förändring, förstördes nästan hela forskningsinstitutet. Det krävdes inte mycket för att förstöra all kunskap om denna bakterie, för vid den tiden dog professorn och det fanns ingen huvudperson som kunde fortsätta forskningen och produktionen. Trots detta fanns det några personer som ville kämpa för denna bakterie och behålla institutet. Sedan förvärvet av bakterien Lactobacillus acidophilus Er-2 stam 317/402 Narine har den deponerats, multiplicerats och skyddats från glömska vid republikanska Microbe Deposit Center vid National Academy of Sciences i Armenien.

Vetenskaplig forskning och studier om Narine
Lactobacillus acidophilus Er-2 stam 317/402 Narine - en unik mikrobiologiskt upptäckt - har vunnit stor popularitet på grund av dess förmåga att återställa den naturliga mänskliga mikrofloran och hämma och förstöra patogena bakterier. Mångårig forskning har visat att denna stam är en probiotisk kultur och skiljer sig från andra acidophilus kulturer när det gäller kulturella och morfofysiologiska egenskaper. De högt aktiva Er-1- och Er-2 kulturerna är för närvarande de starkaste kulturerna i världen. Mer än 65 år har gått sedan deras upptäckt, men detta ämne har inte förlorat sin relevans. På grund av det växande globala intresset för mjölksyrabakterier har Narine blivit ett viktigt ämne för hela världen. Detta framgår av många industrier, forskning och patent baserade på stammen av mjölksyrabakterier Erzinkyan Er-2 317/402 Narine.

Studier övervakade av läkare, liksom hundratals studier utförda av forskare från många länder, bekräftar säkerheten och effektiviteten hos den probiotiska stammen. Tillämpningsområdet för "Narine" är brett, och studier som genomförts i Moskva, Khabarovsk, Riga och Ukraina har visat en mängd olika tillämpningar: Produkten kan användas som ersättning för bröstmjölk, liksom för förebyggande av olika sjukdomar i mag-tarmkanalen, för återställande av tarmflora, för behandling av diabetes, gynekologiska sjukdomar och för förebyggande av cancer. Det används också som kosttillskott för människor i alla åldrar. Produkten "Narine" har erkänts flera gånger som den bästa mejeriprodukten i Japan, Korea och länderna i den tidigare Sovjetunionen och ingår i det ryska programmet "Hälsosam kosthållning". Detta är en lista över produkter som rekommenderas för varje sjuk och frisk person i Ryssland.

Japanska mikrobiologer från Pasteur-institutet i Kyoto genomförde en serie studier på bakterien Lactobacillus acidophilus Er-2 317/402 Narine. De citerar en studie från 1987 som visade att bakterien Narine stimulerar produktionen av interferon. Interferon är en naturlig substans som produceras av kroppens celler, ansvarig för produktion av antikroppar som bekämpar infektioner. Japanska forskare har funnit att bakterien NARINE har ett högt motstånd mot effekterna av galla och magsyra, så det kan överleva och arbeta i cirka 15 minuter i en så sur miljö.

Hittills har cirka 200 kliniska prövningar genomförts och artiklar har publicerats som dokumenterar säkerhet, effekt och effektivitet av Narine. Det testades på mer än 40 000 personer och varje resultat visade en positiv effekt på behandlingsprocessen, utan rapporterade biverkningar.

Fördelar och skillnader från andra, tidigare kända stammar
Lactobacillus acidophilus Er-2 stam 317/402 Narine;

 • har stor anpassningsförmåga och förblir i tarmarna under lång tid. Bakterien överlever i tarmen i två veckor och kan föröka sig där.
 • har uttalade vidhäftande egenskaper, förseglar tarmslemhinnan och förhindrar att patogener och toxiner kommer in i kroppen,
 • visar hög motståndskraft mot galla och magsyra (pH = 2,0), vilket gör att bakterier kan överleva och fungera i 15 minuter i en så sur miljö,
 • har hög aktivitet i tjocktarmen i mag-tarmkanalen,
 • visar mycket aktiv tillväxt i mikrobiologiska tester, vid pH = 3,0,
 • har hög antibakteriell, antibiotisk och antifungal aktivitet mot patogena och opportunistiska mikroorganismer,
 • är mycket resistent mot antibiotika, kemoterapi och antiseptika,
 • stöder och främjar produktionen av sin egen interferon, en naturlig substans som produceras av kroppens celler, som är ansvarig för immunsystemet,
 • ökar absorptionen av kalcium, fosfor, vitaminer, proteiner och kolhydrater,
 • har ett brett spektrum av applikationer, tack vare vilken denna stam ingår i den omfattande behandlingen av patienter med cancer, leukemi eller aids,
 • har använts i över 60 år till spädbarn, barn och vuxna utan rapporterade biverkningar.

Lactobacillus acidophilus Er-2 stam 317/402 Narine är ett probiotikum som härrör från människan, eftersom denna bakterie är naturligt närvarande i vår kropp från födseln. Men med tiden, som ett resultat av stress, snabbmat, förorenad luft eller allestädes närvarande kemikalier, sjunker antalet goda bakterier drastiskt, vilket förhindrar att kroppen fungerar korrekt och är orsaken till de flesta sjukdomar. Därför är det viktigt att komplettera vår bakterieflora m.in med Lactobacillus acidophilus Er-2 stam 317/402 Narine för att återställa våra "fabriksinställningar".

Referens: Narine Academy. “Historia Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.