Årskrönika 2022

Jan 03, 2023

 

Nu sitter jag här för att summera året.

Solen håller på att gå upp ovanför trädtopparna och det har fallit lite snö inatt. Luften är härligt krispig ute med minus 5 grader. Jag har tänt en brasa och det känns vilsamt att betrakta elden. Jag ser eldens flammor i brasan framför mig och känner solen mot min högra kind just nu. Kan inte låta bli att tänka på de eldceremonier som jag deltagit i i Indien. Hur man använder elden för att både göra avslut och även för att bjuda in nytt och förstärka det man vill ha mer av i sitt liv. Det är något med ceremonier som fascinerar mig och även skapar ro i min kropp. En tradition som även vi har utövat här på våra breddgrader långt tillbaka.

Det här året kom med stora förändringar. Året började med att jag fick möjligheten att anställa Caisa för att hjälpa mig utveckla mitt bild och färgspråk i verksamheten. Det skapades ny hemsida med helt ny look och även en mer genomtänkt strategi för de sociala kanalerna. Ja hela varumärket har fått sig ett rejält lyft helt enkelt! Det behövdes sannerligen och jag hade aldrig klarat detta själv. Såå nöjd! Tusen tack till dig för ditt stora bidrag till Mickelsbackas utveckling och framgång!

Gisela är ju min ständiga "vapendragare" sedan flera år tillbaka. Hon stöttar upp i facebookgruppen med både sin kunskap och erfarenhet kring kosten och hälsan plus att hon gör en hel del admin arbete som inte ni ser vilket jag hade drunknat i utan henne. Dessutom är det ju så otroligt tråkigt tycker jag vilket hon inte alls håller med om. Underbart när alla är på rätt plats! Tusen tack även till dig för ditt stora bidrag till Mickelsbackas utveckling och framgång!

 



Därefter anlitade jag en coach för min digitala marknadsföring. Att som 60+ lära sig digital marknadsföring är en rejäl utmaning, åtminstone för mig. Hela tankesättet är så annorlunda och det tar verkligen tid för min hjärna att anpassa sig och hitta nya banor där detta kommer helt naturligt. Puh!
Vi utformade och paketerade Hälso- & Mentorsprogrammet för kvinnor. Programmet sjösattes och togs emot över förväntan och fortsätter att attrahera nya deltagare varje månad: kvinnor som verkligen har bestämt sig för att få en "Stark och smärtfri kropp", som programmet också heter.

Sommaren har jag mer ledigt och mycket tid spenderades i min köksträdgård. Älskar de långa ljusa kvällarna då jag inte behöver gå in förrän sent. Kroppen har arbetat och sömnen kommer direkt.
Många roliga och fina stunder med barn och barnbarn på stranden, Kolmården och även ute där vi petat ner frön i jorden. Ett nytt barnbarn, det sjätte, kom i april och nu är barnaskaran komplett säger både min dotter och son :) De har tre var.

 



Höstens arbete startade upp sent, i september. Det var fortfarande sommarvärme hela månaden och en bit in i oktober. Jag skördade, lagade och åt så mycket grönsaker jag någonsin kunde! Frös in, syrade, torkade och förberedde även örtsalt och teer inför den mörka årstiden. I november stängde jag köksträdgården och kunde pusta ut. Kände att jag var rejält trött och såg fram emot en välbehövlig paus från trädgårdsarbetet.

 



 

Planer för 2023 började så ta form när det gäller utvecklingen av verksamheten. Det är flera spännande projekt som ligger framför mig och som jag innerligt hoppas att ska bidra till att just du hänger kvar, följer och inspireras ytterligare till nya goda hälsosteg!
Stor påverkan från det som sker i omvärlden som inte går någon förbi, inte mig heller men jag har bra människor omkring mig och att vara ett team gör all skillnad!

Min intention för det nya året är att skapa mer tydlighet mellan arbete och privatliv. Det är lätt att det flyter ihop när jag inte "går till jobbet" utan gör allt hemifrån.

Må dina dagar 2023 innehålla balans, glädje och starkare hälsa! 

Med värme
Maria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.