Cook Along Sommarmat!

Lördag 24 maj kl. 09.30-12.00

Vi lagar maten tillsammans online! 

Massor av antiinflammatorisk matlagning, tips, inspiration och gemenskap!

 

Jag lagar mat i mitt kök hemma hos mig och du hemma hos dig. Tillsammans. Uppkopplade via zoom. Tid och utrymme för frågor finns det gott om, vi ses under 2.5 timmar.

Du får inköpslistor 10 dagar innan kurstillfället så du har tid att handla eller beställa hem det du behöver. Samma dag som kurstillfället finns recepten tillgängliga i kursportalen. OBS! Träffarna spelas inte in.

 

Kom igång med Din antiinflammatoriska kosthållning! 

 

Var med på Cook Along - Sommarmat!

 

Lördag 24 maj kl 09.30-12.00

 

Registrera mig

Sommarmat!

 
Jag fortsätter laga mat i mitt kök via zoom och du lagar i ditt kök! Nu är det dags att välkomna sommarmaten in i vårt kök!
 
Att laga maten från grunden kan vara utmanande för många förutom att det tar viss tid är det ofta jag får frågor om vilka råvaror man ska välja, blötläggning, smaksättning och olika tillagningssätt. Dessutom blir det lätt enformigt och tråkigt efter ett tag. Kanske vi redan vet vad som är bra vid läckande tarm, dåligt näringsupptag och hur man stärker tarmfloran. Så nu när sommaren är i antågande vill jag lyfta fram några enkla grepp som förgyller både stunderna vid grillen eller i köket.

Därför viger jag det här Cook Along tillfället till lättare sommarmat.
 
Så min intention med dagen är att du ska få inspiration, svar på alla dina frågor om det antiinflammatoriska köket och många nya smakupplevelser!
 
Det blir grillmarinad, goda dipper och dressingar till sommarsalladen, kalla sidorätter av grönsaker och vi kommer använda extra mycket örtkryddor denna gång!


 

När:

Lördag 24 maj kl 09.30 -12.00
 

Var:

Online via zoom
 

Kostnad:

650 kr per person 

I mina Cook Along använder jag en del specialprodukter som är väldigt gynnsamma för att bygga upp tarmfloran.

Här nedan listar jag dessa matprodukter och jag har alltid dessa hemma i mitt kök. 

Två av dom kan du beställa direkt från mig. Övriga finns i olika butiker online. 

Samtliga produkter har lång hållbarhet även som öppnade och du kommer att få stor användning för dom som smaksättning i ditt antiinflammatoriska kök.

TARMSTÄRKARE

  • Mickelsbackas Umamibuljong, 9 eller 24 mån fermentering, läs mer och beställ HÄR
  • Mickelsbackas Tång från Bohuslän; fingertång, blåstång och sockertång, läs mer och beställ HÄR
  • Eko umeboshi puré, Clearspring
  • Eko tamari*
  • Eko ume-su vinäger, Clearspring

Självklart tillkommer även andra ingredienser till själva rätterna vi ska laga; torrvaror, grönsaker och kryddor. Denna ingredienslista får du ta del av 10 dagar innan kursdatum. Där framgår även alltid vilka specialingredienser du behöver. Kom ihåg att beställa hem produkterna i tid. 

* var säker på att koji eller aspergillus oryzae finns med på innehållsförteckningen.

Det här ser jag verkligen fram emot att göra tillsammans med er! Välkomna att ge din kropp god, närande, naturlig mat för kropp och själ på djupet!

Med värme

Maria Mickelsbacka

Kom igång med Din antiinflammatoriska kosthållning! 

 

Var med på Cook Along - Sommarmat!

 

Lördag 24 maj kl 09.30-12.00

 

Registrera mig

Sagt av tidigare deltagare

"

Varmt tack för igår!

 

Det var fantastiskt och magiskt gott. Är så glad och nöjd att jag anmälde mig! Vilken hit med matlagningskurs via Zoom! Genialisk idé! Fortsätt med det!! 

- Lisa
 

"

Några trevliga timmar med matglada deltagare.

 

Maria är kunnig inom området och det blev ett kul Cook Along. Mycket tips och råd erbjöds av Maria, men också andra deltagare. Ett mysigt sätt att laga god och rätt sammansatta måltider ihop.

- Kondora

  

"

Åh så god mat det blev!

 

Tack, det var både roligt och lärorikt att vara med på Cock Along.

Åh så god mat det blev, jag njöt verkligen av att äta måltiden sedan och prova alla såser. Kålen blev så god med alla tillbehören till :-) Kul att få prova de olika livsmedlen i tarmstärkarpaketet också.

Jag vill gärna att vara med på Cock along igen!”

- Marie Dalkvist

 

"

Positivt överraskad!

 

Jag vill tacka för ett jätte trevligt och givande sätt att lära sig mera om cook along, antiinflammatoriskt mat.

Jag blev positivt överraskad över hur roligt det var att laga mat tillsammans via zoom. Mycket bra förberedelse så det var enkelt att hänga med, gott om tid att laga till rätterna och mycket bra vägledning, du gav mycket goda råd och tips. Fick fyra maträtter som jag lagat många gånger, blandat vilt och fått många nya.
 
- Gunilla J