Mickelsbackas Cook Along
ERBJUDANDE till alla nybörjare!
Ord pris 650 kr nu 295 kr.
Vi lagar några enkla rätter!
Söndag 1 februari kl. 09.30-12.00
Det här är tillfället för att du som nybörjare ska få viktig information om ingredienser, olika tillagningssätt och även laga ett par enkla rätter med mig. Du får även många tips, inspiration och gemenskap!
Kom igång med Din antiinflammatoriska kosthållning!
Var med på Cook Along - Enkla rätter!
ERBJUDANDE TILL ALLA NYBÖRJARE
Söndag 1 februari kl. 09.30-12.00
Registrera mig
Enkla rätter!
Därför viger jag det här Cook Along tillfället till att visa på hur man med lite planering och kreativitet kan laga snabba antiinflammatoriska måltider och att det sker från grunden.
När:
Var:
Kostnad:
Övrigt:
Kostnad för inköp av ingredienser tillkommer. Lista via mejl 10 dagar innan eventet.
I mina Cook Along använder jag en del specialprodukter som är väldigt gynnsamma för att bygga upp tarmfloran.
- Mickelsbackas Umamibuljong, 9 eller 24 mån fermentering, läs mer och beställ HÄR
- Mickelsbackas Tång från Bohuslän; fingertång, blåstång och sockertång, läs mer och beställ HÄR
- Eko umeboshi puré, Clearspring
- Eko tamari*
- Eko ume-su vinäger, Clearspring
Kom igång med Din antiinflammatoriska kosthållning!
Var med på Cook Along - Enkla rätter!
ERBJUDANDE TILL ALLA NYBÖRJARE
Söndag 1 februari kl. 09.30-12.00
Registrera mig
Sagt av tidigare deltagare
"
Varmt tack för igår!
Det var fantastiskt och magiskt gott. Är så glad och nöjd att jag anmälde mig! Vilken hit med matlagningskurs via Zoom! Genialisk idé! Fortsätt med det!!
"
Positivt överraskad!
Jag vill tacka för ett jätte trevligt och givande sätt att lära sig mera om cook along, antiinflammatoriskt mat.
"
Några trevliga timmar med matglada deltagare.
Maria är kunnig inom området och det blev ett kul Cook Along. Mycket tips och råd erbjöds av Maria, men också andra deltagare. Ett mysigt sätt att laga god och rätt sammansatta måltider ihop.
- Kondora
"
Tre urgoda rätter!
Jag vill lära mig mer om kosten som förbättrar måendet och nu fick jag laga tre urgoda rätter som jag aldrig tänkt på överhuvudtaget. Är en person som har svårt att ens smaka på något nytt. Ex.vis har jag aldrig ätit falafel ”för det ser inte gott ut”. Nu ingick falafel i kursen så det var bara att göra - men så gott det var.
Har nu fått nya matfavoriter och det finns säkert fler om jag bara provar. STORT TACK Maria, ser fram emot fler liknande dagar.
- Kristina Malmqvist