Naturliga Sötsaker!
Söndag 6/4, Herresta Lada, Sigtuna
Jag delar med mig av min egen 40 åriga erfarenhet av naturlig och antiinflammatorisk mat! Följ med mig till Herresta Lada utanför Sigtuna och gör en djupdykning i den antiinflammatoriska matlagningskonsten.
Den här gången lagar vi naturliga efterrätter som tillfredsställer vårt söta behov. Inget vanligt socker utan vi sötar med honung och torkad frukt. Olika smaker, texturer och smaksättningar gör det hela mer intressant.

Passar den här kursen mig?
Kursen passar ALLA som vill lära sig mer om den antiinflammatoriska livsstilen och maten.
Du kan vara nybörjare - då kommer du att få med dig nya smaker, begrepp och kanske t o m ställa en del sanningar upp och ner jämfört med hur du lagat mat tidigare.
Har du kommit en bit på väg handlar det mer om att få inspiration och fördjupa, utveckla och omsätta de kunskaper du redan har i den praktiska matlagningen. Att hitta nya smakkombinationer och få bredare förståelse för hur tarmhälsan kan förbättras ytterligare.

Hur ser dagen ut?
All tillagning sker i den stora gemensamma matsalen/köket med flertalet köksöar där vi kan jobba i mindre grupper med ansvar för olika recept. Vi dukar upp en buffé av godsakerna och fikar tillsammans som avslutning.
Något att tänka på inför kursdagen.
Vi kommer att stänga av våra mobiler under dagen. Kaffe kommer ej att erbjudas. Däremot kan du tillaga det själv om du behöver. Te finns i olika smaker.
Preliminärt program:
- 14.00 Välkomna + introduktion
- 14.30 Vi lagar efterrätter.
- 15.30 Paus
- 16.00 Vi lagar efterrätter.
- 16.45 Fika med frågestund.
- 17.30 Dagen avslutas
Beroende på antalet deltagare kan programmets upplägg förändras.
Du får recepten i handen med dig hem.
Praktisk information
Herresta Lada ligger utanför Sigtuna, ca 45 min från Stockholm och 30 min från Arlanda. Märsta pendeltåg ligger 10 min bort.
När:
Söndag 6 april kl 14.00-17.30
Pris och anmälan:
650 kr
Sista anmälan: 28 mars. Begränsat antal platser.

Kom med på matlagningsdag Naturliga Sötsaker till påsk!
Söndag 6 april kl. 14.00-17.30
Ja, jag vill vara med!

"
Att få delta och laga goda rätter tillsammans var jätte trevligt! Fint att du på ett proffesionellt sätt delar dina kunskaper.
Jag tyckte om alla måltider som var och en är en helt egen smakupplevelse.

"
Jag har hittat rätter och favoriter som funkar för mig och smakar gott och jag kan fortsätta jobba på det hemma. Bra känsla att jag håller mig mätt på maten fastän jag inte behöver äta mig proppmätt.

"
Så fina lokaler och omgivningar. Har känts helt underbart att få vistas här! Har njutit!

Om Maria Mickelsbacka