Mickelsbackas Cook Along
Efterrätter och godsaker
Lördag 3 feb kl. 09.30-12.00
Vi lagar tillsammans online!
Massor av antiinflammatorisk matlagning, tips, inspiration och gemenskap!

Kom igång med Din antiinflammatoriska kosthållning!
Var med på Cook Along - Efterrätter och godsaker
Lördag 3 feb kl. 09.30-12.00
Registrera mig
Efterrätter och godsaker!
När det kommer till sötsaker är det också svårt för många att dra ner på det söta. För mig går detta hand i hand med hela kostomläggningen; när vi ändrar den minskar också suget och även hur vi upplever smakerna.
Därför viger jag det här Cook Along tillfället till att visa på hur man med naturliga råvaror kan bjuda på en fräsch efterrätt eller liten godsak till fikat.
När:
Var:
Kostnad:
I mina Cook Along använder jag en del specialprodukter som är väldigt gynnsamma för att bygga upp tarmfloran.
Vid just det här tillfället behöver du:
Clearspring ljus miso och agar flakes. Finns att beställa på nätet.
- Eko opastöriserad rårismiso, mörk
- Eko opastöriserad ljus miso
- Eko umeboshi puré
- Eko tamari
- Eko ume-su vinäger
- Sockertång handplockad på Västkusten, brunalg
- Fingertång handplockad på Västkusten, brunalg
- Blåstång handplockad på Västkusten, brunalg
Sagt av tidigare deltagare

"
Varmt tack för igår!
Det var fantastiskt och magiskt gott. Är så glad och nöjd att jag anmälde mig! Vilken hit med matlagningskurs via Zoom! Genialisk idé! Fortsätt med det!!

"
Positivt överraskad!
Jag vill tacka för ett jätte trevligt och givande sätt att lära sig mera om cook along, antiinflammatoriskt mat.

"
Några trevliga timmar med matglada deltagare.
Maria är kunnig inom området och det blev ett kul Cook Along. Mycket tips och råd erbjöds av Maria, men också andra deltagare. Ett mysigt sätt att laga god och rätt sammansatta måltider ihop.
- Kondora