Mickelsbackas Cook Along 

Cook Along - Vi lagar maten tillsammans online! 

Massor av antiinflammatorisk matlagning, tips, inspiration och gemenskap!
 
Jag lagar mat i mitt kök hemma hos mig och du hemma hos dig. Tillsammans. Uppkopplade via zoom. Det blir naturligtvis mycket prat från mig men är också tänkt att skapa en mysig stund tillsammans med andra likasinnade. Tid och utrymme för frågor finns det gott om, vi ses under 2.5 timmar.
 
Du får inköpslistor 10 dagar innan kurstillfället så du har tid att handla eller beställa hem det du behöver. Samma dag som kurstillfället finns recepten tillgängliga i kursportalen.
 
Träffarna kommer inte att spelas in, detta är enbart en live-upplevelse tillsammans med mig.
 
Frukost, dipper och smaksättning, 27 augusti

Att laga maten från grunden kan vara utmanande för många förutom att det tar viss tid är det ofta jag får frågor om vilka råvaror man ska välja, blötläggning, smaksättning och olika tillagningssätt. Dessutom blir det lätt enformigt och tråkigt efter ett tag. Kanske vi redan vet vad som är bra vid läckande tarm, dåligt näringsupptag och hur man stärker tarmfloran. 

 
Min intention med dagen är att du ska få inspiration, svar på alla dina frågor om det antiinflammatoriska köket och många nya smakupplevelser!
 

I mina Cook Along använder jag en del specialprodukter som är väldigt gynnsamma för att bygga upp tarmfloran. 

Om du vill kan du beställa alla dessa från mig. Jag har samlat ihop produkterna så du slipper leta på nätet och kanske betala frakt till tre olika aktörer. Samtliga produkter har lång hållbarhet även som öppnade och du kommer att få stor användning för dom som smaksättning i ditt antiinflammatoriska kök.
 
TARMSTÄRKARE
  • Eko opastöriserad rårismiso, mörk
  • Eko opastöriserad ljus miso
  • Eko umeboshi puré
  • Eko tamari
  • Eko ume-su vinäger
  • Sockertång handplockad på Västkusten, brunalg
  • Fingertång handplockad på Västkusten, brunalg
  • Blåstång handplockad på Västkusten, brunalg 
Om du väljer att beställa paketet från mig betalar du 849 kr inkl frakt. Skrolla ner och klicka på Produktpaket.
 
Självklart tillkommer även andra ingredienser till själva rätterna vi ska laga; torrvaror, grönsaker och kryddor. Denna ingredienslista får du ta del av 10 dagar innan kursdatum.
 
Det här ser jag verkligen fram emot att göra tillsammans med er! Välkomna att ge din kropp god, närande, naturlig mat för kropp och själ på djupet!
 
Med värme
Maria Mickelsbacka

Beställ specialprodukter

Här kan du läsa mer om och beställa Produktpaketet:
Produktpaket

Sagt av tidigare deltagare

"

Varmt tack för igår!

 

Det var fantastiskt och magiskt gott. Är så glad och nöjd att jag anmälde mig! Vilken hit med matlagningskurs via Zoom! Genialisk idé! Fortsätt med det!! 

- Lisa

"

Positivt överraskad!

 

Jag vill tacka för ett jätte trevligt och givande sätt att lära sig mera om cook along, antiinflammatoriskt mat.

Jag blev positivt överraskad över hur roligt det var att laga mat tillsammans via zoom. Mycket bra förberedelse så det var enkelt att hänga med, gott om tid att laga till rätterna och mycket bra vägledning, du gav mycket goda råd och tips. Fick fyra maträtter som jag lagat många gånger, blandat vilt och fått många nya.
 
- Gunilla J

"

Några trevliga timmar med matglada deltagare.

 

Maria är kunnig inom området och det blev ett kul Cook Along. Mycket tips och råd erbjöds av Maria, men också andra deltagare. Ett mysigt sätt att laga god och rätt sammansatta måltider ihop.

- Kondora

  
 

Här hittar du fler redskap till den antiinflammatoriska kosten

 

Gå till Kurser