Nytt gratis inspirations-webinarie
Samtal om Antiinflammatorisk Livsstil med Maria Mickelsbacka och gäst.

DAGENS GÄST
Katerina Bengtsson Kupcik från Scandsea
Ett unikt tillfälle att lära sig mer om tång (alger som jag kallar det)!
Det finns ju både sötvattens- och saltvattensalger. Här fokuserar vi bara på det senare, tång/alger från Västkusten som vi kan inkludera som mat i kosten.
Katerina är marinbiolog från Tjeckien där dom inte ens har någon kust! Hur går det ihop?
Hon är dessutom dykare och undervattensfotograf och grundade Scandsea 2016. En väldigt spännande person att lyssna på!
Varför ska vi inkludera tång i vår kosthållning?
Hur är det med våra smutsiga hav? Vågar vi äta tången på Västkusten?
Vilka olika sorter finns det?
Vad innehåller denna supergrönsak från havet?
Läs mer om Scandsea här www.scandsea.se.

Webinarie med Gäst: Söndag 3 oktober 2021. Kl 19.00
00
DAYS
00
HOURS
00
MINUTES
00
SECONDS