Att få till både det söta, syrliga, sura, kryddiga och salta kan vara en utmaning.
Efterrätter och godis ska inte bara vara söta utan hemligheten är att hitta smaker som gifter sig med varandra.
Häng med mig och baka, rulla, smeta och grädda tillsammans!
Detta får du som deltagare i kursen:
- laga julgodis online via zoom med mig i mitt kök och du i ditt, 2,5 timmar
- prova nya smaksättningar
- Inköpslista och recept i kursportalen
- ny kunskap, inspiration och gemenskap med andra
- möta Camilla Hiller från Dreamcoast och se när hon gör praliner på sockerfri choklad och frystorkade bär.
( Camilla Hiller - Dreamcoast)
- gott om tid för frågor om godis eller om det antiinflammatoriska köket.
- frågegrupp* via kursportalen där vi har kontakt mellan träffarna.
Hoppas du vill vara med och att jag får se dig i ditt kök!
Maria Mickelsbacka
*recept och frågegrupp finns tillgängliga online t o m 10e januari.