3 500,00 SEK

Samtycke - Personuppgifter
Genom att du anmäler dig till en av våra kurser - samtycker du till att vi får lagra de personuppgifter du lämnar. Detta för att kunna leverera den beställda kursen till dig.

Samtycket gäller även om du prenumererar på vår e-post lista. Du kan dock separat avprenumerera på övriga epostutskick i den epost som skickas.

 

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
Goomxgqtq1ylayynndry hemsida ny kost 1280x720px

Ny kost - Starkare Hälsa - (Kom Igång kurs)

Nu startar nästa omgång av 6 veckorsprogrammet tillsammans med mig söndagen den 13 feb - 2022. Kl 20.15 - 21.00

  • Har du insett att du har inflammation i kroppen och vill skrida till verket NU för att lägga om kosten?
  • Fick du höga inflammationspoäng på Självtestet och inser att det är dags att ta hjälp för att ro kostomläggningen i land?
  • Är du ny och behöver stöd och pepp på vägen under din kostomläggning?
  • Söker du kunskap och vill ställa frågor direkt och få svar av en expert?

Då är den här kursen utmärkt för dig!

Pris: 3500kr
Du kan också välja delbetalning - läs mer

Det kan vara både utmanande och härligt att göra en livsstilsförändring. Det handlar både om omgivningens och dina egna förväntningar. Det är bra att ha tänkt igenom och förberett sig mentalt för de steg som behöver tas. Särskilt om man vill göra huvudarbetet under dessa 6 veckor.

Och tänk vilken jädra personlig framgång när den där energin kommer tillbaka! Du börjar sova bättre på natten, din mage börjar fungera som den ska eller det där stela och onda i kroppen minskar och du kan röra dig på ett nytt sätt!

Efter att ha mött många klienter enskilt, och även genom mitt arbete på en holistisk läkarmottagning under 6 år, har jag också insett att bättre hälsa för EN person inte alls bara handlar om just den personen. God och stark hälsa spiller också över på omgivningen. Ens nära och kära. Att kunna börja ta nya goda hälsobeslut såväl gällande kosten som att hitta en större portion av inre lugn, balans och glädje ger konkreta positiva belöningar i din vardag.

En kropp med mindre inflammation, smärta och symptom blir helt enkelt mer avslappnad och glad!

Detta ingår i kursupplägget:

  • Under 6 veckor träffas vi i grupp, på zoom live, 45 min på kvällen, två gånger per vecka. Söndagar och torsdagar.
  • Inspelning av gruppmöten samt kursmaterial inkl recepthäfte finns att tillgå i kursportalen under kursen*.
  • Mellan gruppmötena får du övningar och uppgifter att utföra mellan träffarna. Det kan också vara annan inspiration till nya hälsobeslut, recept eller liknande.
  • Del i en sluten Facebook-grupp för ytterligare utbyte, kontakt och stöd.
  • Du blir tilldelad en ”kost-buddy” från gruppen. Under 6 veckor följs ni åt och kan stötta och peppa varandra och kanske t o m fortsätta hålla kontakten efteråt!

Pris: 3500 kr inkl moms

PS Om du redan köpt min Grundkurs ”Minska Inflammationen i Kroppen” får du 500 kr rabatt på denna kurs. Maila mig så skickar jag rabattkoden: [email protected]

*Efter dina 6 kursveckor kommer du att få tillgång till allt material i vår "Ny Kost - medlemsgrupp" under 1 år från kursstart.