Odlingsdagar för nybörjare!

 

Har du tänkt många gånger att du vill börja odla något?

 Vill du kanske ha din egen kryddträdgård?

 Har du några krukor, lådor eller plats på friland att börja med?

 Vore det inte härligt att själv kunna skörda och äta hemodlade rödbetor med smör på?

 Eller se barn/barnbarn dra upp en morot och knapra på!

Välkommen hem till mig på en odlingsdag i Krägga utanför Bålsta!

Jag är Dipl Kostrådgivare med fokus på Hälsa och Antiinflammatorisk Kost. Hand i hand med detta stora livsintresse går också odling. Jag har odlat min egen köksträdgård i nu 6 års tid och är nästan helt självförsörjande på grönsaker under årets 8 månader.

Det kan vara att du vill satsa stort som jag gör eller börja stegvis i din egen takt med några odlingslådor och krukor. Man bestämmer själv. Det jag vill förmedla med min odling är det enkla och glädjefyllda. Plus att allt smakar ju 10 ggr bättre och håller 10 ggr längre än det köpta!

Vi lanserar Odlingsdagar till ett introduktionspris 650 kr
(ordinariepris 1.300kr)

Varmt Välkomna

Maria Mickelsbacka

Dagen kommer att innehålla:

  • Placering, sol, skugga
  • Jordförbättring, gödsling
  • Vi anlägger tillsammans en lasagne-bädd/låda
  • De enklaste grönsakerna att börja med. 

Vi kommer ha massor av tid till frågor under dagen och du får också tillgång till en separat ”frågor-och-svar” grupp i min kursportal. I priset ingår grönsakssopplunch som jag lagat och kaffe och te.

När? Se datum nedan!
Jag har fått många intresseanmälningar, men med gällande Corona-restriktioner får vi vara max 8 pers. Det finns fyra olika datum att boka in sig på. När du har anmält dig får du först en bekräftelse på att anmälan gick igenom, därefter en bekräftelse på att det fanns plats vald dag. Om den dag du valt är fullbokad kontaktar vi dig för ombokning.

Det kommer också att finnas en väntelista/återbudslista eftersom det ju i dessa tider kan bli ombokningar. OBS att du får inte delta i odlingsdagen om du har  något symtom på infektion.

Första 8 anmälningar till respektive dag får plasterna. Så anmäl dig direkt!